Palvelut

Millainen Terapeutti olen

Olet hyvän elämän arvoinen.

Tavoitteenani on luoda sinulle ympäristö, jossa tulet nähdyksi ja kuulluksi.

Olen kuunteleva ja kiinnostunut sinusta.

Haluan luoda turvallisen ja luotettavan ilmapiirin ja auttaa sinua löytämään vahvuutesi, voimavarasi ja luovuutesi.

Tarjoan myös mahdollisuuden lähestyä omia kokemuksia kehollisesta näkökulmasta.

Kokemukset siitä, kuinka liike voi auttaa tunnistamaan omia voimavaroja, voi mahdollistaa sanattoman kokemuksen sanoittamista.

Mitä istunnoillani tehdään

Tutkimme yhdessä erilaisia luovia näkökulmia asioiden ratkaisemiseksi. Ratkaisun avaimet ovat sinulla. Yhdessä etsien houkuttelemme ne esille. Muutokseen liittyy usein myös epämukavuutta, se kuuluu asiaan. Tehtävänäni on auttaa ja tukea sinua tämän prosessin läpikäymisessä. Terapiasuhteen kesto on yksilöllinen ja määrittyy asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Istunnolla on mahdollista tutkia itseään myös kehollisin menetelmin. Näkökulmana on, että liike, kehon asennot, eleet ja kehollinen toiminta ovat ihmisen ensimmäisiä ilmaisutapoja ja ne säilyvät ja muotoutuvat koko elämän ajan.

Tarjoan apua

 

MASENNUKSEEN/AHDISTUKSEEN IHMISSUHDEONGELMIIN PÄIHDEONGELMAAN/RIIPPUVUUTEEN TYÖUUPUMUKSEEN VANHEMMUUDEN HAASTEISIIN HUONOON ITSETUNTOON PAHAAN OLOON ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN SYÖMISEEN LIITTYVIIN VAIKEUKSIIN SOSIAALISTEN TILANTEIDEN PELKOON PANIIKKIKOHTAUKSIIN FOBIAAN/KAMMOON VIHANPURKAUKSIEN HALLITSEMISEEN SEKSUAALISIIN ONGELMIIN MENNEISYYTENI KÄSITTELYYN VAIKEAAN ELÄMÄNTILANTEESEEN ITSETUHOISIIN AJATUKSIIN HENKILÖKOHTAISEEN KASVUUN JA KEHITYKSEEN UNIVAIKEUKSIIN VIILTELYYN TAI MUUHUN ITSENSÄ VAHINGOITTAMISEEN FYYSISEN SAIRAUDEN KÄSITTELEMISEEN

Susanna Tuomisto

Ratkaisukeskeinen

Psykoterapeutti

 

KELA-PÄTEVYYS

Kelan kuntoutuspsykoterapia

 

LISÄKOULUTUKSET

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

YHTEYSTIEDOT

 

Tunnetila, Annankatu 29, 5krs.

Komppi, Töölönkatu 42, 2krs.

Medistep, Kruunuvuorenkatu 11,

susanna.tuomisto@tositerapia.fi

+358 44 2445 228

AUKIOLOAJAT

 

Sovi aikaa tapaamiseen.

© Copyright. All Rights Reserved.